Τι ειναι το immobilizer

 

Τι είναι IMMOBILIZER
 
 
 
το immobilizer είναι ένα σύστημα το οποίο δεν επιτρέπει την εκκίνηση του κινητήρα του αυτοκινήτου από μη εξουσιοδοτημένα άτομα. Το σύστημα αποτελείται από τα ακόλουθα μέρη:
 
Τα πλήκτρα ανάφλεξης με ενσωματωμένο πομπό, ο οποίος είναι προγραμματισμένος ώστε να εκπέμπει έναν κωδικό όταν το κλειδί εισέρχεται στο διακόπτη πηνίο διέγερσης anaflexis.To του πομπού των κλειδιών, και την ανάγνωση των κωδικών που εκπέμπονται κατά την είσοδό του διακόπτη anaflexis.Michanismos παγίδευσης του κινητήρα, το οποίο ελέγχει την immobilizer μονάδα.
 
Immobilizer μονάδα του, το οποίο αναγνωρίζει το βασικό κώδικα και τη συγκρίνει με τον κωδικό που έχει προγραμματιστεί στη μνήμη του.
 
Αν αναγνωρισμένους κώδικες, η μονάδα ελέγχου στέλνει ένα μήνυμα προς ακινητοποίησης μηχανισμό παγίδευσης, για να επιτρέψει την εκκίνηση του κινητήρα. Αν δεν αναγνωρίζει τους κωδικούς των πλήκτρων, η μονάδα στέλνει ένα σήμα στο μηχανισμό παγίδευσης και να μην ξεκινήσει kinitira.Prosochi: Αυτό το σύστημα δεν μπορεί να εμποδίσει την είσοδο των «ανεπιθύμητων» στο αυτοκίνητο.
 
 
 
Πώς ενεργοποιείται immobilizer?
 
 
 
Η διαδικασία ακινητοποίησης ενεργοποίηση ή απενεργοποίηση, είναι πλήρως αυτοματοποιημένη και δεν απαιτεί καμία τροποποίηση του οδηγού. Το σύστημα ακινητοποίησης ενεργοποιείται όταν ο διακόπτης ανάφλεξης είναι κλειστό και δεν επιτρέπει την εκκίνηση του κινητήρα., Το κύκλωμα δεν περιλαμβάνει LED ενεργοποίηση ή όχι. Το ίδιο το σύστημα απενεργοποιείται αυτόματα, εάν αναγνωρίζουν το βασικό κώδικα που μπαίνει η anaflexis.An διακόπτης δεν αναγνωρίζει το κλειδί, το σύστημα συλλαμβάνει στον κινητήρα δύο δευτερόλεπτα και στη συνέχεια προσπαθήστε να ξεκινήσετε.
 
 
 
Μπορεί το αυτοκίνητο να κλαπεί;
 
 
 
Το σύστημα ακινητοποίησης είναι ένα σύστημα που αποτρέπει την εκκίνηση του κινητήρα σε περίπτωση παραβίασης του αυτοκινήτου. Το σύστημα δεν μπορεί να θεωρηθεί συναγερμού, εφόσον εμποδίζει την είσοδο aftokinito.Ta εργαλεία που χρησιμοποιούνται συνήθως για τη διάρρηξη αυτοκινήτων, είναι αδύνατον για την απενεργοποίηση αυτής ακινητοποίησης του συστήματος. Η ανωτέρω εξασφαλίζεται από τη χρήση των ηλεκτρονικών εξαρτημάτων, τα οποία δεν μπορούν να είναι βραχυκυκλωμένα ή katargithoun.I ακινητοποίησης μονάδα ελέγχου λαμβάνει το κωδικοποιημένο σήμα που εκπέμπεται από το κλειδί, μέσω του αναγνώστη και επίσης το σήμα του μηχανισμού παγίδευσης του κινητήρα. Αν τα παραπάνω κωδικοποιημένα σήματα συμφωνούν με αυτά που είναι αποθηκευμένα στη μνήμη, η μονάδα στέλνει immobilizer δελτίο κώδικα μηχανισμό παγίδευσης του κινητήρα.
 
 
 
Μπορεί το σύστημα να αποσυνδεθεί μόνιμα;
 
 
 
Το σύστημα ακινητοποίησης μπορεί να ενεργοποιηθεί ή να απενεργοποιηθεί από έναν εξωτερικό παράγοντα, αφού η όλη διαδικασία γίνεται αυτόματα. Η πρόβλεψη για χειροκίνητη αποσύνδεση του συστήματος ή ενός των τμημάτων του είναι αδύνατη. Το παραπάνω, σε συνδυασμό με το γεγονός ότι το σύστημα είναι εντελώς αόρατη, παρέχοντας μέγιστη αξιοπιστία σε απόπειρα κλοπής. Ο σχεδιασμός του συστήματος ακινητοποίησης, έγιναν προσπάθειες να χρησιμοποιήσετε για να είναι τόσο λειτουργικό όσο το δυνατόν πιο εύκολη και για τον οδηγό.
 
 
 
Ποιος είναι ο μηχανισμός χρησιμοποιείται για να αποτρέψει την εκκίνηση του κινητήρα;
 
 
 
Η μηχανισμό παγίδευσης που χρησιμοποιούνται από το ηλεκτρονικό σύστημα ακινητοποίησης εξαρτάται από τον τύπο του κινητήρα που είναι εξοπλισμένο aftokinito.Se αυτοκίνητα με βενζίνη ή ντίζελ άμεσου ψεκασμού, το αυτοκίνητο ακινητοποιείται μέσω της ηλεκτρονικής μονάδας ελέγχου (ένεση του εγκεφάλου), η οποία εμποδίζει την εκκίνηση του κινητήρα. Για να ακινητοποιεί τον κινητήρα, η μονάδα ελέγχου ακυρώνει βασικά, καθιστώντας αδύνατη την εκκίνηση του κινητήρα. Σε μοντέλα με έμμεσες κινητήρες ντίζελ ένεση, οι οποίες δεν διαθέτουν ένα ηλεκτρονικό εγκέφαλο, πραγματοποιείται με τάση εμπλοκής στη βαλβίδα διακοπής, μέσα από ένα πολύπλοκο ηλεκτρονικό κύκλωμα, το οποίο ενεργοποιείται από ένα σήμα από τη μονάδα ακινητοποίησης.
 
 
 
Επειδή ο κινητήρας ξεκινά και μετά σταματά;
 
 
 
Εάν γίνεται προσπάθεια να ξεκινήσει τον κινητήρα με ένα μη προγραμματισμένο κλειδί όταν ενεργοποιείτε την ανάφλεξη, το σύστημα επιτρέπει την εκκίνηση του κινητήρα για περίπου δύο δευτερόλεπτα και στη συνέχεια εξαφανίζεται. Ο σχεδιασμός του συστήματος επιτρέπει την εκκίνηση του κινητήρα για ένα σύντομο χρονικό διάστημα, χρόνος που απαιτείται για τη μεταφορά των πληροφοριών ταυτότητας μεταξύ των διαφόρων τμημάτων του συστήματος ακινητοποίησης των φυτών. Εάν η απάντηση είναι θετική, η μονάδα στέλνει ένα κωδικό στον μηχανισμό κλειδώματος, ο οποίος επιτρέπει στον κινητήρα να συνεχίσουν να λειτουργούν. Εάν οποιοδήποτε από τα συστατικά δεν έχουν αναγνωριστεί, η μετάδοση δεν πραγματοποιείται και ο κινητήρας σταματά. Αυτό δεν είναι να περιμένουμε να είναι ο πρώτος που θα αναγνωρίσει και στη συνέχεια, ξεκινήστε τον κινητήρα, κάτι που μπορεί να μην αρέσει σε πολλούς από εμάς.
 
 
 
Το ηλεκτρονικό κύκλωμα του κλειδιού διατροφής;
 
 
 
Το κλειδί σε αυτό το σύστημα ακινητοποίησης τύπου, δεν απαιτεί συντήρηση, λόγω του σχεδιασμού του εσωτερικού κυκλώματος του πομπού, η οποία δεν χρειάζεται πηγή ισχύος (μπαταρία) για να λειτουργήσει. Η ενεργοποίηση του πομπού στο κλειδί, γίνεται μέσω ενός πηνίου που βρίσκεται γύρω από το διακόπτη ανάφλεξης. Το πηνίο που παράγει ένα μαγνητικό πεδίο, το οποίο χρησιμοποιείται ως πηγή ενέργειας από τον πομπό του κλειδιού, για τη μετάδοση ενός συγκεκριμένου σήματος. Το σήμα που λαμβάνεται από την ανάγνωση του πηνίου το οποίο παρέχεται γύρω από το διακόπτη και αποστέλλονται στον εγκέφαλο του immobiliser.Prosochi! Για τη σωστή λειτουργία του immobilizer, απαραίτητη προϋπόθεση είναι η μπαταρία του αυτοκινήτου είναι σε καλή κατάσταση.
 
 
 
Τι θα συμβεί αν τα πλήκτρα είναι υγρά ή βρώμικα;
 
 
 
Τα κλειδιά που χρησιμοποιούνται στο σύστημα ακινητοποίησης μπορεί να λειτουργήσει σε αντίξοες συνθήκες, όπως νερό ή βρωμιά (γράσο, λάσπη, κλπ.) και έχει ληφθεί ειδική μέριμνα για τους σφραγίδα. Ο πομπός που στέλνει τον κώδικα είναι ένα ηλεκτρονικό αδιάβροχο compact εξάρτημα. Αυτό πομπός μεταδίδει το ασύρματο σύστημα κώδικα το οποίο έχει το πλεονέκτημα ότι δεν χρειάζεται καμία ηλεκτρική επαφή στο εξωτερικό του κλειδιού, η οποία μπορεί να προκαλέσει βλάβη, σε συνθήκες βρωμιάς ή υγρασία.
 
 
 
Εάν έχουν κλαπεί τα κλειδιά σας, το σύστημα πρέπει να αντικατασταθεί ακινητοποίησης;
 
 
 
Κατά την εκκίνηση ο κινητήρας που χρησιμοποιείται κλειδιά που έχουν κωδικοποιηθεί για το συγκεκριμένο αυτοκίνητο, immobilizer σύστημα θα επιτρέψει τη λειτουργία του κινητήρα. Αν ένα τέτοιο κλειδί έχει κλαπεί, δεν υπάρχει καμία ανάγκη για να αντικαταστήσει ένα μέρος του συστήματος ακινητοποίησης. Τα πλήκτρα που προσδιορίζονται από το σύστημα ακινητοποίησης, το εκπεμπόμενο κώδικα, το οποίο είναι αποθηκευμένο στη μνήμη. Ο εγκέφαλος στη συνέχεια, μπορεί να επαναπρογραμματιστεί για να σβήσει ότι ο κωδικός κλεμμένο κλειδί, καθιστώντας το ακατάλληλο για την εκκίνηση του κινητήρα. Ταυτόχρονα μπορείτε να προγραμματίσετε ένα άλλο πλήκτρο.
Είναι χρονοβόρα και δαπανηρή για την κατασκευή αντιγράφων των κλειδιών;
 
 
 
Ηλεκτρονικά ακινητοποίησης έχει το πλεονέκτημα της απομνημόνευσης και προγραμματισμού κωδικών των πλήκτρων. Αυτό σημαίνει ότι για να πάρει ένα εφεδρικό κλειδί, δεν χρειάζεται να παραγγείλετε το μυστικό κωδικό. Τα πλήκτρα του συστήματος σε σύγκριση με εκείνες των συμβατικών αυτοκινήτων, που διαφέρουν μόνο στην ολοκληρωμένη πομπό. Η διαδικασία της παραγγελίας ένα νέο κλειδί. Το εφεδρικό κλειδί πρέπει να αντιγραφεί. Στη συνέχεια, ο κωδικός ασφαλείας πρέπει να προγραμματιστούν μέσω immobilizer μνήμης. . Είναι πολύ χρονοβόρα, μόλις λίγα λεπτά. Σύμφωνα με το μυστικό κωδικό κάθε αυτοκίνητο μπορεί να είναι ο προγραμματισμός νέα κλειδιά. Αυτός ο κωδικός δόθηκε μέχρι πρόσφατα με τα πλήκτρα σε κάθε ιδιοκτήτη, ενώ τα νέα μοντέλα, υπάρχει μόνο κατοχυρώνεται στα αρχεία του εργοστασίου.
 
 
 
Ποιος είναι ο σκοπός της μυστικής αριθμό;
 
 
 
Ο έλεγχος της μνήμης immobilizer μονάδα να επαναπρογραμματιστούν. Η πρόσβαση είναι δυνατή με τη χρήση ειδικού διαγνωστικού εξοπλισμού και τον προσωπικό κωδικό μυστικό. Το μυστικό αριθμό δόθηκε μέχρι πρόσφατα κάθε ιδιοκτήτη αυτοκινήτου σε ένα μαύρο πλαστικό ετικέτα με τα πλήκτρα. Οι κάτοχοι τότε τα παλαιότερα μοντέλα, θα πρέπει να τα αποθηκεύσετε σε ένα ασφαλές μέρος, ώστε αν χάσετε τα κλειδιά για να επιτρέψει σε ένα εξουσιοδοτημένο συνεργείο να σχεδιάσουν νέα. Επίσης, θα πρέπει να θυμάστε ότι αν το αυτοκίνητο πωλείται, η πλαστική ετικέτα πρέπει να δοθεί στον νέο ιδιοκτήτη, ότι δεν γνωρίζει τον αριθμό του προσωπικού.
 
 
 
Ακινητοποίησης
 
 
 
Από το 2001, η διαδικασία έχει αλλάξει και είναι γνωστό στους ανθρώπους της, όπως ακινητοποίησης ΦΑΣΗ ΙΙΙ Ο μυστικός κωδικός δεν έχει ακόμα δοθεί στον ιδιοκτήτη και τώρα μπορεί να βρεθεί μόνο από τον εισαγωγέα του αριθμού πλαισίου και του συστήματος ακινητοποίησης μονάδας, μέσα από μια ειδική και ασφαλή διαδικασία και μόνο διαπιστευμένο προσωπικό, επικοινωνώντας με τα αρχεία του κάθε αυτοκινήτου σε Ispania.Tha θα πρέπει να σημειωθεί ότι ακόμη και με τη γνώση του μυστικού κωδικού, η διαδικασία προγραμματισμού είναι πολύ σύνθετο και περίπλοκο. Ο σκοπός της αλλαγής όλη αυτή τη διαδικασία, φυσικά, είναι να μειώσει στο ελάχιστο τις πρακτικές πιθανότητες της κλοπής αυτοκινήτων.
 
 
 
Γιατί το αυτοκίνητο πρέπει να πάει στο κλειδαρά για να κάνει αντίγραφα των κλειδιών;
 
 
 
Για την κατασκευή αντιγράφων των κλειδιών για ένα αυτοκίνητο που είναι εξοπλισμένο με ένα ηλεκτρονικό σύστημα ακινητοποίησης απαιτεί δύο διαδικασίες: Η πρώτη διαδικασία, που είναι γνωστή σε όλους, είναι να αναπαράγουν τη φυσική μορφή του κλειδιού, το οποίο επιτρέπει να ανοίξουν οι πόρτες και διακόπτη ανάφλεξης leitourgisei.I δεύτερη διαδικασία περιλαμβάνει προγραμματισμό. Ανταλλακτικά πλήκτρα εκπέμπουν ένα κωδικοποιημένο σήμα, όταν τοποθετείται στο διακόπτη ανάφλεξης. Ο κωδικός αυτός επιτρέπει την απενεργοποίηση του immobilizer, αν προηγουμένως προγραμματιστεί στη μνήμη της μονάδας του αυτοκινήτου immobiliser.To θα πρέπει να έρθει στο γραφείο για τη διεξαγωγή της διαδικασίας σχεδιασμού, διότι, όπως έχει ήδη αναφερθεί, ο προγραμματισμός μεταβάλλει τη μονάδα μνήμης του συστήματος ακινητοποίησης.
 
 
 
Το σύστημα είναι αξιόπιστο;
 
 
 
Ηλεκτρονικό immobiliser είναι ένα σύστημα στο οποίο όλα τα στοιχεία είναι ηλεκτρονικά, όπως το όνομα προτείνει. Αυτό σημαίνει μηδενική απαίτηση συντήρησης, μικρότερο μέγεθος και την πολυπλοκότητα της κατασκευής, η οποία εμποδίζει την παραβίαση από μη εξουσιοδοτημένα άτομα. Η αξιοπιστία του συστήματος ακινητοποίησης έχει καθιερωθεί από την υποβολή των διαφόρων στοιχείων του κάθε είδους ελέγχων, όπως η θερμοκρασία, αντίσταση, ηλεκτρομαγνητισμός, κλπ., για να εξασφαλιστεί η μέγιστη δυνατή αξιοπιστία. Το σύστημα ακινητοποίησης, εξακολουθεί να περιλαμβάνει ένα πλήρες σύστημα του εαυτού με την οποία οποιαδήποτε προκύπτουσα ζημία ανιχνεύεται και στη μνήμη στη μονάδα του immobilizer, βοηθώντας έτσι την ανίχνευση αστοχιών. Τα συνεργεία έχουν τον απαραίτητο εξοπλισμό και εκπαιδευμένο προσωπικό για να διαβουλευθεί με την μνήμη των τραυματισμών. Αυτό εξετάζονται περιοδικά κατά τη διάρκεια της υπηρεσίας, για να επιβεβαιώσετε ότι το σύστημα λειτουργεί σωστά.
 
 
 
Μπορεί ακινητοποίησης να αποφορτίσει την μπαταρία του αυτοκινήτου;
 
 
 
Όταν το αυτοκίνητο είναι σταθμευμένο, το ηλεκτρονικό σύστημα ακινητοποίησης δεν καταναλώνουν ηλεκτρική ενέργεια. Το σύστημα ακινητοποίησης ηλεκτρικά-powered μόνο όταν ο διακόπτης ανάφλεξης είναι ανοικτός και έτσι δεν μπορεί να αποφορτίσει την μπαταρία του, ενώ το αυτοκίνητο παραμένει ακίνητο. Εάν γίνεται προσπάθεια να κλέψουν το αυτοκίνητο, το σύστημα θα καταναλώνει ενέργεια εάν δεν ανοίξετε το διακόπτη ανάφλεξης και σε αυτή την περίπτωση θα πρέπει να αποκλειστεί μόνιμα εκκίνησης. Ακόμη και έτσι η κατανάλωση ενέργειας του συστήματος είναι πολύ χαμηλή, σε σύγκριση με άλλα ηλεκτρικά εξαρτήματα τα οποία ενεργοποιούνται όταν ο διακόπτης ανάφλεξης ανοικτό.
 
 
 
Πώς θα ξέρω ότι το σύστημα λειτουργεί σωστά;
 
 
 
Ηλεκτρονικό σύστημα ακινητοποίησης κανένας μηχανισμός προειδοποίησης που δείχνει τον τρόπο λειτουργίας του. Αυτό το πολύπλοκο ηλεκτρονικό σύστημα έχει το δικό του σύστημα του εαυτού εντός του immobilizer μονάδας, η οποία ελέγχει τη μονάδα καθορίζεται και περιφερειακές συνιστώσες της .. Η μονάδα περιλαμβάνει μια μόνιμη μνήμη βλαβών, το οποίο καταγράφει όλες τις πιθανές βλάβες που μπορεί να προκύψει, ενώ το σύστημα βρίσκεται σε λειτουργία, ακόμη και αν είναι σποραδικές. Αυτή η μνήμη ελέγχεται από τους εξουσιοδοτημένους βλάβες χρησιμοποιώντας έναν αποκωδικοποιητή για να καθορίσει ότι το σύστημα λειτουργεί τέλεια ή να διαγνώσει πιθανή βλάβη. Η μνήμη σφαλμάτων ελέγχονται σε κάθε υπηρεσία, ώστε να εξασφαλιστεί ότι το σύστημα λειτουργεί τέλεια.
 
 

TA NEA

Γιατι επιλεγω ΣΑΕΚ ;;

  Επειδη θα βρεις εξειδικευμενους επαγγελματιες 100% νομιμους και αναγνωρισμενους...